• SPLOŠNI PODATKI

 

Masažo na domu ne izvajamo več, lahko se naročite na masažo v našem salonu.

  • OBMOČJE DELOVANJA

Kranj z okolico (do 10 km brez dodatnih stroškov).

ZA BOLJŠO IZVEDBO MASAŽE JE PRIPOROČENO, DA SE DRŽITE NASLEDNJIH SMERNIC:

  • PROSTOR IN TEMPERATURA

Za uspešno, sproščujočo in prijetno masažo na domu potrebujete dovolj velik prostor (cca 3x2m), da lahko maser postavi masažno mizo in se okoli nje nemoteno giba, med tem ko izvaja masažo. Za samo uspešno masažo je prav tako zelo pomembna tudi temperatura v prostoru, ki mora biti okoli 23 stopinj, oz. takšna, da ste lahko v spodnjem perilu in vas pri tem ne mrazi ali zebe.

  • VZDUŠJE/MIR

Da boste čim bolj uživali v sami masaži je priporočljivo, da izklopite svoj GSM aparat oz. utišate jakost zvonjenja. Prav tako prosite člane vaše družine oz. prijatelje, da vas med samo masažo ne motijo, saj gre za vaše dobro počutje. Za sproščujoče vzdušje lahko prižgete kakšno svečo, ter poskrbite za sproščujočo glasbo. V kolikor nimate na razpologo primerne sproščujoče glasbe, lahko tudi za to poskrbi naš maser.

  • PRIPRAVA MIZE, OLJA

Za samo masažo potrebujemo olje, prevleko, ter brisače, ki jih maser prinese seboj, lahko pa si vse te stvari zagotovite tudi sami, kar vam bo dalo boljši občutek domačnosti.

Masažno mizo prinese maser vedno seboj.

  • STVARI, KI JIH JE DOBRO VEDETI IN UPOŠTEVATI

Pred samo masažo je priporočljivo, da se stuširate ali pripravite toplo kopel.

Za boljše počutje med samo masažo vam svetujemo, da dve uri pred masažo ne zaužijete večje količine hrane, prav tako pa vam odsvetujemo pitje alkohola pred samo masažo.

Za stranke z daljšimi lasmi je priporočljivo, da se jih pred samo masažo spnejo.

Po masaži je priporočljivo še malo poležati na mizi, kasneje pa zaužiti večjo količino vode, da se telo znebi toksinov, ki nastanejo z masažo.

  • PLAČILO

Plačilo je možno samo z gotovino ob izstavljenemu računu, ki se ga izda po masaži.